O femeie din Florida care a fost dată dispărută a fost găsită după trei zile într-un container de transport, a anunțat poliția, potrivit The Independent.

Marlene Lopez, în vârstă de 52 de ani, a fost dată dispărută lunea trecută, după ce a plecat de acasă, din Cocoa. O colegă de muncă a alertat poliția după ce femeia nu și-a luat fiul de la școală.

Autoritățile au declanșat o amplă operațiune de căutare, iar oamenii legii i-au interogat pe toți membrii familiei și au emis o alertă.

După aproape 72 de ore, poliția a fost anunțată că femeia a fost găsită după ce o persoană a auzit lovituri venind dintr-un container de transport maritime aflat într-un parc industrial.

Persoana respectivă a deschis containerul și a găsit-o pe Marlene Lopez deshidratată, dar fără nicio rană. Ea a fost transportată la un spital din apropiere pentru o evaluare medicală.

Femeia a spus că nu știe cum a ajuns în containerul care se află la mai puțin de un kilometru de casa ei.

Tyler Sonnenberg, care deține containerul de transport, a declarat pentru un post tv local că a văzut-o pe femeie plimbându-se prin zonă, lunea trecută. Acesta a mai spus că a încuiat containerul, care este folosit pentru depozitarea mașinilor de tuns iarba, marți după-amiază. Miercuri nu a auzit niciun zgomot în jurul containerul, iar joi Marlene a fost găsită în interior, după ce a bătut în pereții acestuia.