Google Pixel 9 este în centrul atenţiei, urmând să fie lansat mai târziu în acest an, generând o serie de zvonuri şi speculaţii înainte de dezvăluirea oficială, relatează Gizmodo.

Se aşteaptă ca acesta să ofere o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici noi, inclusiv o posibilă funcţie de atingere adaptivă, precum şi îmbunătăţiri semnificative la nivelul camerei, bateriei şi a încărcării.

ULTIMELE ȘTIRI

Ce presupune realegerea lui Putin? Cel de-al cincilea mandat va fi dominat de războiul din Ucraina

Ministerul Finanţelor a împrumutat luni 807 milioane lei de la bănci

Autorităţile din Israel anunţă că nu renunţă la operaţiunea din apropierea spitalului al Shifa

Barack Obama a făcut o vizită surpriză pe Downing Street, la biroul premierului britanic

Vezi mai multe articole din categoria tehnologie

Lansarea oficială este programată să aibă loc în octombrie, urmând tradiţia precedentelor modele Pixel, în timp ce evenimentul de dezvăluire a hardware-ului este aşteptat să aibă loc în mai, la Google I/O 2024, cea mai mare conferinţă pentru dezvoltatori.

Există speculaţii cu privire la variantele disponibile ale Pixel 9, inclusiv o versiune standard şi una Pro, cu diferite dimensiuni ale ecranului. Accesoriile, cum ar fi Pixel Watch 3, ar putea fi, de asemenea, lansate în acelaşi timp cu Pixel 9.

Deşi preţul exact nu a fost dezvăluit, se aşteaptă ca acesta să fie mai mare decât preţurile din anii precedenţi, urmând trendul de creştere al preţurilor pentru modelele anterioare.

În ciuda lipsei de informaţii concrete, se anticipează ca Pixel 9 să continue tradiţia Pixel de a oferi o experienţă de utilizare de înaltă calitate şi caracteristici inovatoare, consolidând poziţia Google pe piaţa smartphone-urilor de vârf.