Marvel a decis să nu meargă mai departe cu o continuare a filmelor pentru trei dintre cele mai mari eşecuri de box office, scrie Tech Radar.

Daniel Richtman, un renumit cunoscător al industriei, cunoscut sub pseudonimul DanielRPK în cercurile online, a intrat pe Patreon pentru a susţine că Marvel a pus în aşteptare planurile de continuare pentru un trio de filme neîndrăgite. Francizele de filme în cauză? Ant-Man, Captain Marvel şi Eternals – filme din Universul Cinematografic Marvel(MCU) care nu au reuşit să livreze marfă în cinematografe.

ULTIMELE ȘTIRI

Ce spune ChatGPT despre abilitățile cognitive ale lui Joe Biden? Președintele și-ar fi demonstrat capacitatea de a „procesa informații”

COMENTARIU Lelia Munteanu: Evreul cu cel mai înalt rang în conducerea americană: „Israelul nu poate spera să reuşească ca un paria căruia i se opune restul lumii”

Ion Cristoiu: Cumplitul dispreţ faţă de viaţa unui de om

Serviciile secrete ucrainene susţin că au spart sistemul informatic de vot din Rusia / Putin a votat electronic la alegerile prezidenţiale

Vezi mai multe articole din categoria life-entertaiment

Din acest contingent, vestea aparentă că Marvel a pus în aşteptare pe termen nedefinit Eternals 2 a atras, oarecum surprinzător, cea mai mare furie din partea fanilor MCU. Predecesorul său, care a fost regizat de câştigătoarea premiului Oscar Chloe Zhao şi lansat în cinematografe în 2021, a câştigat doar 402 milioane de dolari la nivel global.

Împreună cu scorul său abject (după standardele Marvel) de 47% din partea criticilor pe Rotten Tomatoes, Eternals a fost cel mai mare eşec cinematografic al filialei Disney până la Ant-Man and the Wasp: Quantumania – cu un scor marginal mai slab de 46% pe Rotten Tomatoes – l-a înlocuit ca fiind cel mai prost cotat film MCU din toate timpurile.

În ciuda performanţelor sale slabe, o parte din fanii globali ai MCU au sperat că Eternals 2 va vedea în cele din urmă lumina zilei. Cu toate acestea, în condiţiile în care Marvel reevaluează ce filme şi seriale Disney Plus doreşte să dezvolte, se pare că Eternals 2 nu va face parte din planurile sale.