Jennifer Lopez anulează șapte concerte din turneul său nord-american din cauza lipsei de vânzări de bilete.

Albumul său „This Is Me… Now” se clasifică pe locul 38 în clasamentul Billboard, sub așteptări, în ciuda unei campanii de marketing ample.

De la lansarea filmului „A.K.A.” , în 2014, J.Lo și-a intensificat rolurile din filme și a obținut o nominalizare la Globul de Aur pentru „Queens”.

Cu noul ei album „This Is Me… Now”, Jennifer Lopez se chinuie să își umple concertele și a fost nevoită să anuleze mai multe date în Statele Unite, scrie BFMTV.

A fost o perioadă dificilă pentru Jennifer Lopez. Cântăreața, care și-a făcut marea revenire muzicală în acest an cu albumul „This Is Me… Now, se luptă să își umple concertele și a fost nevoită să anuleze mai multe date din cauza lipsei de vânzări de bilete, potrivit presei americane.

J.Lo a anulat în total șapte date din noul său turneu nord-american, primul din ultimii cinci ani. Concertele programate între 20 și 31 august în Cleveland, Nashville, Raleigh, Atlanta, Tampa, New Orleans și Houston au fost anulate pe Ticketmaster.

Turneul cuprinde în continuare 30 de concerte, dar majoritatea biletelor nu au fost încă vândute. Aceste cifre dezamăgitoare confirmă eșecul noului ei album, care a ajuns pe locul 38 în clasamentul Billboard.

Lansat la zece ani de la ultimul ei album, „This Is Me… Now” nu a avut succesul scontat, în ciuda unei campanii de marketing de anvergură și a promisiunii unor cântece despre relația ei cu soțul Ben Affleck.

Intitulat „This Is Me… Now”, cu referire la albumul „This is Me… Then”, lansat în 2002, proiectul include și musicalul de lung metraj This is Me…. Now: a Love Story” și documentarul de culise „The Greatest Love Story Never Told”.

De la lansarea filmului „A.K.A.” , în 2014, J.Lo și-a intensificat rolurile din filme și a obținut o nominalizare la Globul de Aur pentru „Queens”. De asemenea, ea a susținut un concert la pauză la Super Bowl și a obținut o rezidență în Las Vegas.

Citește și