Declaraţia a fost făcută marţi în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la finalul discuţiilor pe care preşedintele Klaus Iohannis le-a avut cu preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatović.

„Am observat că există o preocupare intensă, dar este o preocupare legată de alegeri, este o preocupare electorală, nu este o chestiune de actualitate. Eu nu am solicitat o locuinţă, nici nu mi s-a oferit, despre asta citesc în gazetă”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

ULTIMELE ȘTIRI

Adrian Sârbu: Democrația a deraiat. Găștile de partid promovează impostura și prăduiesc banii de la buget. Principiile de guvernanță sunt sfidate. Și interesul tău, ca votant și plătitor de taxe

Ciolacu: În 2023 au fost cele mai mari investiţii nete în economie de după Revoluţie, de 38,3 miliarde euro

Denunţătorul Boeing a fost găsit mort în SUA

Avertisment. Preţul bananelor va creşte, avertizează experţii

Vezi mai multe articole din categoria politic

Discuţiile au apărut după ce s-a aflat că Regia Protocolului de Stat (RA-APPS) renovează o vilă de pe Bulevardul Aviatorilor din Bucureşti. Clădirea are aproximativ 1.200 mp, iar renovarea costă milioane de euro, potrivit informaţiilor care circulă în spaţiul public. Nu se ştie cine va sta în vilă la finalul modernizării. Conform legii, preşedintele României poate primi la finalul mandatului o casă din patrimoniul RA-APPS.