Pe 20 martie are loc Echinocțiul de primăvară, respectiv intrarea Soarelui în zodia Berbec, care anunță noi începuturi.

Conjuncția dintre Venus, planeta iubirii, și Saturn, seniorul karmei, din 22 martie, vine să aducă maturitate în relațiile personale sau profesionale.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Pești și suntem motivați să-i sprijinim și ajutăm pe ceilalți.

Soarele intră în zodia Berbec pe 20 martie și anunță un nou început pentru nativii Berbec. Astrul zilei le aduce energie, determinare, putere și implicare în activitățile și obiectivele personale.

Pe 22 martie, conjuncția, care se formează între Venus și Saturn, din sectorul subconștientului și izolării, vine să aducă conștientizări și maturizare într-o relație personală sau de natură profesională.

Pe 23 martie, Marte, guvernatorul Berbecilor, ajunge în zodia Pești, pe sectorul subconștientului și izolării și urmează o perioadă de introspecție, de redirecționare a energiilor spre interior, până pe 1 mai, când le va dinamiza casa personalității.

Pe 20 martie Soarele intră în zodia Berbec, pe sectorul subconștientului, izolării și introspecției. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care nativii Taur își vor redirecționa energia spre interior, să analizeze anumite aspecte legate de familie, cămin și relația cu părinții.

Pe 22 martie, conjuncția care se formează între Venus, guvernatoarea lor, și Saturn, din sectorul planurilor de viitor și relațiilor de prietenie, vine să aducă mai multă responsabilitate în relațiile pe care le inițiază.

Pe 23 marte, Marte, planeta acțiunii, ajunge în zodia Pești, și activează casa planurilor de viitor, a proiectelor pe termen lung, activităților de pe urma exercitării profesiei, casa prietenilor și vieții sociale, care se animă până pe 1 mai.

Nativii Gemeni sunt preocupați de situația financiară la începutul săptămânii. Dacă au negociat cu șefii o mărire salarială, pe care au tot amânat-o, acum este posibil să se trezească că primesc o sumă în plus sau un bonus.

Pe 20 martie are loc intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe sectorul prietenilor, planurilor de viitor și vieții sociale. Urmează o perioadă în care Gemenii socializează și caută să se întâlnească cu persoane cu care nu s-au mai văzut de mult. Pe 22 martie, conjuncția care se formează între Venus și Saturn, dinn sectorul carierei, aduce responsabilitate în relațiile și proiectele profesionale.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și pănâ pe 1 mai, activează casa carierei, imaginii și statutului personal. Marte aduce implicare în sfera profesională, propuneri de la prieteni sau foști angajatori.

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Rac preocupări pentru familie și rezolvarea unor chestiuni personale, pregătirea unei călătorii sau o vizită unor rude în afara orașului.

Pe 20 martie are loc intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe sectorul carierei și imaginii și urmează o lună de zile în care nativii Rac se pot remarca, să iasă în față, să discute cu șefii despre proiectele profesionale de viitor, să negocieze salariul, Soarele fiind guvernatorul casei banilor pe care îi câștigă din muncă.

Pe 22 martie, conjuncția care se formează între Venus și Saturn, din sectorul principiilor și sistemului de valori, le aduce maturitate în gândire și responsabilitate în ce privește implicarea în viața de familie.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și până pe 1 mai, activează sectorul călătoriilor, delegațiilor, schimburilor de experiență, cunoașterii și lărgirii orizonturilor, fiind stimulată învățarea și explorarea unor domenii noi.

Contextul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Leu preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice, financiare. Posibil să depună eforturi, dar vor reuși să rezolve ce și-au propus, pentru că au intuiție și determinare.

Pe 20 martie are loc intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe sectorul principiilor, credințelor, direcției profesionale, relației cu străinătatea, sistemului educațional și călătoriilor. Urmează o lună de zile cu preocupări intense pentru aceste domenii, determinare și multă energie investită în studiu, perfecționare și dezvoltare personală.

Pe 22 martie, conjuncția care se formează între Venus și Saturn în sectorul avantajelor financiare, aduce responsabilitate în gestionarea resurselor deținute la comun cu partenerul, dar și a altor bani care provind in alte surse decât salariile.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și pănâ pe 1 mai, activează sectorul financiar, ai banilor proveniți din alte activități profesionale, dar și intimitatea și transformările profunde. Leii pot rezolva o serie de chestiuni financiare și relaționale, dacă aleg să abordeze constructiv energia lui Marte.

Contextul astral a săptămânii le aduce nativilor Fecioară surprize de la prieteni sau într-un proiect nou în care se vor implica în perioada următoare.

Pe 20 martie are loc intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe sectorul intimității, relațiilor, transformărilor profunde și banilor proveniți din alte surse decât salariile. Urmează o lună de zile în care nativii vor fi interesați să investească energie în aceste domenii.

Pe 22 martie, conjuncția care se formează între Venus și Saturn, din sectorul relațiilor și parteneriatelor profesionale, poate aduce trecerea la un alt nivel al relației. Unii dintre nativi pot oficializa o relație. De asemenea, există și varianta în care se poate încheia o relație sau un parteneriat profesional.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și pănâ pe 1 mai, activează casa relațiilor, parteneriatelor și asocierilor. Fecioarele trebuie să aibă grijă cum folosesc energia lui Marte, pentru că s-ar putea să intre mai des în conflicte atunci când nu se înțeleg cu partenerul de cuplu.

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Balanță preocupări pentru activitățile din sfera profesională. Nativii sunt încurajați să iasă din zona de confort și să se deschidă unor experiențe noi. Se poate încheia un contract profitabil, care să le mărească veniturile.

Pe 20 martie are loc intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe sectorul relațiilor, mariajului și parteneriatelor profesionale. Urmează o lună de zile în care nativii Balanță sunt invitați să inițieze acțiuni în aceste domenii, să acționeze, să aibă curajul să pornească într-o nouă aventură relațională.

Pe 22 martie, conjuncția care se formează între Venus și Saturn, din sectorul muncii, aduce angajamente și oferte importante de job sau de implicare în proiecte noi.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și pănâ pe 1 mai, activează casa muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale și sănătății. Marte aduce multă energie și pune lucrurile în mișcare în planul profesional.

Registrul astral al începutului de săptămână le aduce nativilor Scorpion preocupări pentru rezolvarea unui context birocratic. De asemenea, este posibil să vină oferte din sfera profesională, să se implice în noi proiecte, să înceapă cursuri sau să participe la diverse seminarii.

Pe 20 martie are loc intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților profesionale, relațiilor cu colegii și sănătății. Urmează o perioadă de o lună de zile în care Scorpionii sunt invitați să-și seteze obiective, să le îndeplinească și să acționeze, mai ales dacă doresc să facă o schimbare.

Pe 22 martie, conjuncția care se formează între Venus și Saturn, din sectorul iubirii și aventurilor romantice, aduce responsabilitate în acest domeniu și ancorare în realitate. Se așează lucrurile pe alte baze, mult mai trainice și Scorpionii își dau seama ce au nevoie în planul sentimental.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și pănâ pe 1 mai, activează sectorul iubirii, fericirii, aventurilor romantice, creativității, distracției și relaxării. Așadar, este un moment prielnic pentru nativii singuri să acționeze în planul sentimental.

Nativii Săgetător încep săptămâna cu preocupări de natură financiară, privind administrarea unor sume suplimentare sau accesarea unui credit, depunerea unui dosar.

Pe 20 martie are loc intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, valorificării unor talente, privind relația cu copiii sau cu persoanele dragi. Urmează o lună de zile, în care Săgetătorii sunt invitați să-și declare iubirea, să-și exprime sentimentele, să se implice în proiecte creative, să plece într-o vacanță sau să găsească metode noi de relaxare.

Pe 22 martie, conjuncția care se formează între Venus și Saturn, din sectorul vieții de familie, aduce discuții serioase despre planurile de viitor, pe termen lung.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și pănâ pe 1 mai, activează sectorul vieții de familie, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții. Posibil nativii să se sacrifice pentru familie, să caute să fie suport celor din familie care au nevoie. Totodată, s-ar putea să existe și momente în care să nu fie prea siguri de ce își doresc sau de direcția spre care se îndreaptă.

Pe 20 martie are loc intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe sectorul vieții de familie, căminului și spațiului de locuit. Urmează o perioadă de o lună de zile în care nativii Capricorn își vor direcționa energiile spre casă și petrecerea timpului cu persoanele dragi. Pe 22 martie, conjuncția, care se formează între Venus și Saturn, din sectorul comunicării, ar putea să îi ajute pe Capricorni să ia niște decizii importante pe termen lung, care țin de carieră și imaginea/statutul lor, să-i ajute să-și asume o responsabilitate.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și pănâ pe 1 mai, activează casa comunicării și interacționării cu ceilalți, așa că nativii pot deveni mai agresivi în comunicare și ar trebui să aibă grijă să folosească constructiv această energie.

Pe 20 martie are loc intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe sectorul comunicării, gândirii, învățării și interacționării cu ceilalți. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care nativii Vărsător pot face mai multe deplasări, pot învăța lucruri noi, să pregătească strategii pentru proiecte noi, să participe la ședințe și întâlniri.

Pe 22 martie, conjuncția care se formează între Venus și Saturn, din sectorul financiar, va așeza lucrurile în acest domeniu, pentru că Vărsătorii sunt mai responsabili și își iau angajamente pe termen lung, fac o schimbare în modalitatea de administrare a finanțelor.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și pănâ pe 1 mai, activează casa banilor, semn că vor investi energie să-și suplimenteze veniturile, mai ales dacă intenționează să se perfecționeze, să înceapă proiecte noi, care implică și o perfecționare profesională.

Pe 20 martie are loc intrarea Soarelui în zodia Berbec, pe sectorul banilor și valorilor și urmează o lună de zile, în care recomandarea astrelor este să se ocupe să-și mărească veniturile, să poarte negocieri, să caute să-și dea mai multă valoare.

Pe 22 martie, conjuncția care se formează între Venus și Saturn, din sectorul personalității, le aduce un moment de maturizare, conștientizare a unor lucruri care li se întâmplă. Unii nativi pot trece la următorul nivel al relației de cuplu sau profesionale, să negocieze un contract în favoarea lor și să ia o decizie care să le schimbe viața.

Pe 23 martie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Pești și pănâ pe 1 mai, activează aceeași casă a personalității, aducând multă energie, curaj și determinare să demareze un proiect personal.