Horoscop 14 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. O să prindem din zbor o șansă de a face rost de bani, de a nimeri un serviciu mai bun, de a face cunoștința cu cineva care va fi un porte-boneur pentru noi.

Vibrația zilei este 5 și o să dăm dovadă de curaj în tot ce întreprindem.

Se poate să dați o probă de maturitate, o decizie și să luați o hotărâre, să încheiați o etapă în care nu vă mai regăsiți și să începeți o viață nouă, să o luați de la capăt cu… ceva.

Vi se face o ofertă fie de job, fie de colaborare, asta în funcție de disponibilitatea voastră.

Un suflu de prospețime la voi, vă laudă șefii, colegii, lumea e drăguță cu voi și o să aveți și voi un gest asemănător de răspuns – o să fie frumos.

Este posibil să apară cheltuieli neprevăzute, dar care să nu vă dea bugetul peste cap, că mai aveți, parcă, niște rezerve.

Ceva ce v-ați dorit de multă vreme se poate întâmpla și să fiți și voi fericiți – poate fi o persoană care să vă facă fericiți, poate fi o persoană care să vă facă fericiți, dacă nu e nimeni în viața voastră.

Poate se întâmplă ceva care să vă scoată din zona de confort și să vă țină în priză până-i dați de capăt situației.

O să vă consultați cu niște specialiști ca să știți cum să abordați un proiect, o afacere, poate vreți să faceți o investiție și mai aveți nevoie de un sfat, o sugestie.

Este momentul să vă îngrijiți, cât se poate de serios, de sănătate, ca să fiți sănătoși tun, că aveți mari provocări din iunie încolo.

Poate încă mai aveți ceva de plătit la vacanța pe care o să o petreceți în străinătate, sau e doar un city break și sunt bani de dat și o să aveți și de buzunar.

Vi se dă ok-ul pentru o inițiativă legată de un proiect, poate fi o afacere care are nevoie de un set de aprobări.

Poate vi se încredințează o funcție și o să intrați serios în pâine că o să fie ceva treabă până capată culoare și să vă puteți liniști. E bine să aveți răbdare.

Se poate să vi se aprobe un credit și să vă căutați casă, ori ați găsit o mașină de cumpărat și nu aveți toți banii.

O întâlnire cu partenerii de afaceri ca să puneți pe roate o afacere și o să fiți dispuși să mai lăsați de la voi dacă sunteți într-adevăr interesați de colaborare.

Partenerul de cuplu are nevoie de un plus de atenție de la voi și o să faceți tot posibilul să petreceți mai mult timp împreună.

Se poate să vă prezentați la un interviu și să fiți și acceptați, să începeți cât de curând lucrurile și să vă bucurați de rezultate.

O persoană tânără, șarmantă, vă scoate la plimbare, dacă nu aveți partener de viață și o să vedeți dacă aveți lucruri în comun.

O vizită neașteptată și poate vă faceți program de ieșit în weekend la plimbare cu încă niște prieteni ca să vă vizitați niște locuri noi poate.

Este posibil să vă treziți cu un șef nou și să dureze ceva timp până să vă acomodați cu cerințele lui.

Vi se face o ofertă de colaborare și n-o să stați pe gânduri că vi se pare convenabilă, e în stilul vostru și o să munciți cu drag.

Vin bani, fie de la serviciu, fie din surse colaterale, și o să adunați o rezervă pentru escapadele turistice din week-end-uri.

Se definitivează o situație, poate cu școala, sau cu actele, în general, că ați consumat și timp și energie ca să completați un dosar.

Poate o să fiți și mai prezenți pe rețelele de socializare și o să vi se acorde credit.

Poate le mai cereți niște bani în plus șefilor și s-ar putea să-i și primiți că e-ngăduit de sus din cer, astrele țin cu voi – îndrăzniți!

Este posibil să mai vină niște sume de bani pe filiera partenerului de cuplu, sau e o afacere de familie de pe urma căreia aveți de câștigat.