Fraţii Tate, Andrew şi Tristan, au fost eliberaţi şi extrădarea lor în Marea Britanie a fost amânată până la o decizie finală în dosarul lor din România.

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât să amâne procesul de extrădare până la soluţionarea cauzei penale în care sunt implicaţi fraţii Tate. De asemenea, instanţa a dispus punerea lor în libertate. Decizia a fost luată în urma unei cereri de extrădare emise de autorităţile britanice, iar judecătorii români au acceptat cererea, însă au decis să amâne procesul până la finalizarea dosarului penal din România.

ULTIMELE ȘTIRI

Cum tratezi insomniile? Mai mult de 50% dintre români dorm mai puțin de 7-8 ore pe noapte

Fraţii Tate, eliberaţi iar extrădarea lor în Marea Britanie a fost amânată

ANPC: Amenzi de peste 340.000 de lei pentru staţiile OMV Petrom

Americanii pregătesc primul pachet de ajutor militar pentru Ucraina din ultimele luni

Vezi mai multe articole din categoria social

Andrew şi Tristan Tate au fost reţinuţi de Poliţia Română în urma executării a două mandate europene de arestare emise de autorităţile britanice pentru acuzaţii de agresiune sexuală şi exploatare a persoanelor. Cu toate acestea, ei au declarat că nu doresc să fie extrădaţi şi doresc să îşi refacă reputaţia în România.

În timpul procesului, fraţii Tate au fost acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat şi de trafic de persoane, fiind implicaţi în recrutarea şi exploatarea unor femei în scopuri pornografice pe site-uri de profil. Dosarul lor este instrumentat de DIICOT, iar procesul continuă sub control judiciar în România.