VedeteleBrit

Dua Lipa a ajuns pe covorul roșu de la Brit

Raye a intrat în istoria premiilor BritCea de-a 44-a ceremonie anuală a premiilor BritVedetele

Dua Lipa a purtat în total 4 ținute. Mai întâi, ea a ajuns pe covorul roșu într-o rochie Versace din piele neagră, cu un decolteu sexy în dublu V, atât în față, cât și în spate, precum și o siluetă în stil sirenă în partea de jos. Ea a accesorizat-o cu bijuterii Tiffany. Apoi s-a schimbat pentru a face show pe scenă- într-o jachetă de piele neagră deschisă cu un top asortat și straturi de coliere pe dedesubt, plus pantaloni scurți negri.

Pentru cea de-a treia schimbare, Lipa a acceptat premiul pentru Best Pop Act îmbrăcată într-un corset de piele fără bretele, prins într-o pereche de pantaloni asortați care erau strânși de o curea argintie. Ochelari de soare cu rame albastre și cizme cu vârf ascuțit i-au completat Ținuta.

Păstrându-și cel mai bun look pentru final, Dua a sosit la after party într-o rochie roșie din dantelă. Comediantul Rob Beckett, în vârstă de 38 de ani,a vurt să fie memorabil și a ales pt. ceremonie un costum gonflabil de girafă.

Kylie Minogue a strălucit și după un zbor lung din Australia. Ea a primit PREMIUL GLOBAL ICON într-o rochie neagră cu volane. Și Raye, vedeta serii cu 6 trofee câștigate…ea a ales o ținută elegantă, all black de la Fendi Couture.

Citește și