Femeile care au trecut zilele acestea pragul unui centru comercial din București au avut ocazia să fie răsfățate și să se simtă mai frumoase ca oricând.

Au fost machiate și coafate, apoi, într-un decor atent pregătit, au luat parte la o ședință foto. Totul pentru a marca Ziua de 8 Martie, când sunt sărbătorite doamnele și domnișoarele din întreaga lume.

Organizator: „A fost un loc special pentru make-up, unul pentru păr, iar după ce femeile s-au aranjat, au putut face fotografii cu un fotograf profesionist”.

Nu puține au fost doamnele și domnișoarele care au ținut morțiș să aibă parte de o transformare și s-au lăsat în mâinile profesioniștilor. Pentru ca experiența să nu fie uitată, rezultatul a fost imortalizat.

Pregătirile pentru ședința foto au fost intense. Clientele au primit ceea ce și-au dorit.

Hair-stylist: „Le-am răsfățat pe domnișoare și pe doamne cu îndreptarea firului de par, dar și cu multe bucle. Cele mai multe au optat pentru bucle. Majoritatea au văzut standul și au văzut când aranjam celelalte persoane, s-au oprit și au așteptat la rând sau s-au programat chiar ca la salon”.

La capitolul machiaj, „simplitate” a fost cuvântul de ordine.

Make-up artist: „Majoritatea doamnelor au vrut machiaje ușoare, machiaje lejere, de purtat zi de zi. Și am încercat să scot în evidență trăsăturile lor, ce și-au dorit cel mai mult, ba accente pe ochi, ba accente pe buze sau pe ten”.

Femeie: „E un make-up mai modern, care se poartă acum”.

Pentru acest răsfăț, femeile nu au fost nevoite să scoată bani din buzunar.