O femeie în vârstă de 37 de ani a fost prinsă de poliţişti de două ori în aceeaşi zi, la volanul unei maşini, deşi avea permisul de conducere suspendat.

„La data de 08 martie a.c., în jurul orei 07:30, poliţiştii Biroului Ordine Publică Lugoj, au oprit pentru control pe strada Timişorii din municipiul Lugoj, un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 37 de ani. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti în bazele de date a rezultat faptul că acesta figura având permisul de conducere suspendat”, a transmis IPJ Timiş.

Poliţistii au deschis un dosar penal pe numele femeii, pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

„Ulterior, la aceeaşi dată, în jurul orei 16:30, poliţiştii lugojeni, au oprit din nou pentru control, pe strada Andrei Şaguna din municipiul Lugoj, acelaşi autoturism, condus de către femeia în vârstă de 37 de ani, având dreptul de a conduce suspendat”, a mai transmis IPJ Timiş.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind dusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiş.