Divorțul dintre Ariana Grande și Dalton Gomez a fost finalizat, cu o plată unică de 1,25 milioane de dolari către Gomez.

Cuplul s-a despărțit în urmă cu peste un an, iar divorțul a fost rapid și fără dispute legale, având un acord prenupțial și lipsind copiii.

Dalton Gomez este un broker imobiliar care și-a făcut apariția publică alături de Ariana Grande în 2020 și s-au logodit în același an, înainte de a divorța în 2023.

Divorțul dintre cântăreața americană, Ariana Grande și Dalton Gomez este acum oficial, după aproape trei ani de căsnicie, scrie BBC.

O hotărâre a Curții Superioare din Los Angeles a finalizat marți despărțirea dintre vedeta pop în vârstă de 30 de ani și brokerul imobiliar în vârstă de 28 de ani.

Conform înțelegerii lor, Grande va face o plată unică de 1,25 milioane de dolari către Gomez.

Grande a depus cererea de divorț în urmă cu șase luni, invocând diferențe ireconciliabile.

Relația cuplului a început în ianuarie 2020, cu puțin timp înainte de pandemia Covid-19, iar ei s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii „mici și intime” la casa ei din Montecito, California, în mai 2021.

Pe lângă plata unică, înțelegerea îi acordă lui Gomez și jumătate din veniturile obținute din vânzarea casei lor din Los Angeles.

De asemenea, Grande va plăti până la 25.000 de dolari pentru onorariile avocaților săi și nu va plăti nicio pensie alimentară viitoare.

Potrivit documentelor de la tribunal, cei doi s-au despărțit în urmă cu mai bine de un an și aveau un acord prenupțial. De asemenea, nu existau dispute legale și nu aveau copii, ceea ce a permis ca divorțul să fie finalizat rapid.

Dalton Gomez, care a crescut în sudul Californiei, lucrează pe piața imobiliară de lux de un deceniu, potrivit profilului său de pe site-ul AKG. El și Ariana Grande au fost văzuți prima dată sărutându-se în februarie 2020 la un restaurant din Los Angeles.

În luna mai a aceluiași an, ei au avut prima apariție publică împreună în calitate de cuplu în videoclipul de închidere pentru colaborarea dintre Grande și Justin Bieber, Stuck With U. În luna decembrie a aceluiași an, vedeta pop și-a anunțat logodna într-o postare pe Instagram, cu legenda „Forever n then some”.

Grande, câștigătoare a două premii Grammy, și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, intitulat Eternal Sunshine, pe 8 martie.

Ea va juca, de asemenea, în adaptarea cinematografică a musicalului „Wicked”, în rolul vrăjitoarei bune Glinda, alături de actrița engleză Cynthia Erivo, câștigătoare a unui premiu Tony, de actrița malaeziană Michelle Yeoh, laureată a unui Oscar, și de actorul american Jeff Goldblum. Filmul este programat să fie lansat în noiembrie.

În 2017, un terorist a detonat o bombă sinucigașă după un spectacol al lui Grande la Manchester Arena din Marea Britanie, ucigând 22 de persoane.

Citește și