Departamentul de Conservare a Faunei Sălbatice din Oklahoma a publicat o postare, pe contul de Facebook, în care prezintă o descoperire incredibilă făcută într-un lac.

Cercetătorii au găsit colonii de briozoare, vietăți care trăiesc în colonii, fixate de stânci, îndeosebi în mări și oceane.

„Acestea sunt briozoare și este probabil să apară în număr mare în această vară. Nu vă alarmați din cauza acestor microorganisme sunt native și nu reprezintă un pericol pentru oameni sau pentru natură. De fapt, sunt un indicator al unui mediu de calitate și apă curată”, au scris aceștia pe Facebook.

Departamentul de conservare a explicat că vietățile vor „continua să se cloneze până vor crea o colonie în care pot infiltra particule din apă pentru mâncare”.

„Aceste animale sunt o parte importantă a ecosistemului pentru că pot ajuta la curățarea apei și pot servi drept pradă pentru midii, melci și chiar pești mici”, au mai spus cercetătorii.

Cu toate acestea, oamenii s-au arătat înspăimântați de prezența lor.

„Am crezut că au aterizat extratereștrii”, „Ouă de Godzilla! Puteam să trăiesc și fără să le văd”, „Cred că sunt extratereștrii”, au comentat oamenii.