Poliția a deschis o anchetă la o școală din Sectorul 1 al Capitalei, după ce doi părinți acuză că băiatul lor de zece ani ar fi fost violÎn primul caz, dosarul a fost clasat, pentru că agresorul avea mai puțin de 14 ani și nu putea fi tras la răspundere, dar a fost mutat din școală.

A doua agresiune s-ar fi petrecut anul trecut, dar copilul agresat nu a putut să spună cine l-a violviol

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Mama elevelevviol

Mama elev

Femeia a încercat să le prezinte situația cadrelor didactice înainte de a merge la Poliție, dar spune că nu a fost crezută.

Convorbire între mama elev

„- Trebuia să faceți anchetă internă!

– Cu cine să mai fac, că era vacanță! Am luat legătura cu doamna învățătoare. Ea a zis că o să rezolvați problema.

– Dar dumneavoastră trebuia să sesizați la minister!

– Eu???”.

Potrivit mamei, agresorul ar fi încă în școală. Este și motivul pentru care alți părinți au protestat în fața instituției. După multe insistențe, directoarea Școlii „Nicolae Titulescu” a ieșit cu greu la declarații.

Iudița Popescu, directoarea Școlii „Nicolae Titulescu”: „Sunt directoarea școlii și vă rog frumos, în cazul în care se va degenera această discuție, să știți că nu mai sunt dispusă să colaborez sub nici o formă cu dumneavoastră. Putem să plecăm la drum cu această regulă?”.

Apoi a citit un comunicat.

Iudița Popescu, directoarea Școlii „Nicolae Titulescu”: „Din considerente legale și procedurale, cât și pentru a proteja intimitatea elevelev

În acest caz, Poliția și Parchetul Capitalei au deschis un dosar penal pentru viol

Mama copilului susține că acesta ar mai fi fost agresat sexual și în vara anului 2022. Atunci agresiunea ar fi avut loc în toaleta școlii în timpul programului de lucru. Agresorul ar fi fost un băiat de 11 ani care, la vremea respectivă, nu a putut să răspundă penal din cauza vârstei, iar cazul a fost clasat.

Pentru că în cazul primului viol