,,Fac un anunţ important pentru toţi locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceştia au luat banii de la funcţionarea primăriei şi i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă şi serviciile publice la fel. Primăria nu mai are cum să funcţioneze fără buget. Un lucru extrem de grav şi fără precedent”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

El afirmă că, „pentru ceea ce a făcut PNL PSD”, a depus deja o plângere penală săptămâna trecută.

ULTIMELE ȘTIRI

Iulia Navalnaia, văduva liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi, face apel la un protest în ziua alegerilor față de Vladimir Putin

O mină marină ar fi fost descoperită în Marea Neagră în zona Costineşti. Autorităţile intervin de urgenţă

Aliaţii Ucrainei aproape au strâns fondurile pentru achiziţionarea de obuze prin iniţiativa Cehiei

George Tuţă (PNL): Clotilde Armand minte şi creează panică deliberat din motive electorale

Vezi mai multe articole din categoria politic

„Este interzis în lege să opreşti serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru aceşti inconştienţi. De astăzi nu vom mai avea internet în instituţie. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria şi voi informa fiecare cetăţean din sector despre cum este furat de coaliţia PSD PNL. Voi deschide un birou al registraturii în faţa sediului PSD din Kiseleff şi unul în faţa sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o ţară întreagă cât de disperaţi sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniştiţi în continuare”, încheie Armand.