Angajatul unei benzinarii din București a fost atacat cu toporul de un individ cu care se certase în trecut. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar polițiștii l-au identificat și l-au prins repede pe suspect.

În imagini se vede cum agresorul intră în benzinărie ținând la spate un fel de topor cu coada lungă. Pare că îi spune ceva angajatului, apoi se lansează într-un atac fulgerător.

Bărbatul atacat se ferește în ultima clipă, pentru că nu era atent la ce face agresorul. În acel moment îi prepara unui alt client ceva de mâncare.

De altfel, la întreagă scenă au asista înspăimântați încă patru tineri aflați la o masă. Agresorul și-a urmărit victima într-o altă încăpere din spate unde aceasta, din fericire, apucase să se baricadase.

Între timp, un alt angajat a apăsat butonul de panică, așa că suspectul a fost nevoit să se retragă. Cazul a fost preluat imediat de polițiștii Sectorului 5 care l-au prins pe suspect.

Motivul atacului ar fi fost un conflict mai vechi între cei doi.

Agresorul este audiat de un procuror sub acuzația de tentativă la omor. Daca va fi găsit vinovat el riscș între 5 și 10 ani de închisoare.