Bărbatul de 20 de ani care în urmă cu câteva zile a atacat cu un topor un tânăr, într-o benzinărie din Capitală, incidentele violente având loc în prezenţa mai multor martori a fost arestat preventiv.

Victima, angajat al staţiei de carburant, a scăpat întâi pentru că s-a ferit de lovitura de topor, iar apoi, alergată fiind de către agresor, s-a închis într-o încăpere.

Judecătorii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti privind arestarea preventivă a bărbatului de 20 de ani care în 3 martie l-a atacat cu toporul pe angajatul unei benzinării din sectorul 5 al Capitalei.

Bărbatul de 20 de ani, inculpat pentru tentativă de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, a fost depistat de către anchetatori vineri, 8 martie, când pe numele său procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală.

„În data de 03.03.2024, la ora 21:24, aflându-se în interiorul unui restaurant din incinta unei staţii de alimentare cu carburant din sectorul 5 Bucureşti, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpatul, care se înarmase cu un topor, a încercat să îl lovească pe unul dintre angajaţii restaurantului cu toporul în zona capului. Victima, un bărbat în vârstă de 18 ani, a reuşit să se ferească în ultimul moment, astfel că inculpatul nu a reuşit să o lovească, a nimerit blatul tejghelei şi a scăpat toporul din mână. Inculpatul s-a reînarmat cu toporul şi a alergat după persoana vătămată, fără a reuşi să o prindă, întrucât aceasta se refugiase în spatele unei uşi, după care a părăsit restaurantul”, informează, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Incidentele violente au avut loc în prezenţa mai multor clienţi aflaţi în interiorul staţiei de alimentare cu combustibil.