ASPA organizează un nou târg de adopții la Romexpo pe 16 și 17 martie.

Magnoliile din capitală au început să înflorească, le poți admira în Cotroceni.

A 2-a ediție a festivalului Massif are loc în Poiana Brașov și ține până duminică.

Tu ce faci în weekend? Vremea ține cu tine și se încălzește la final de săptămână.

Dacă ești în căutarea unui prieten blănos ASPA organizează un nou târg de adopții la Romexpo. Pe 16 și 17 martie patrupezii din adăposturile ASPA îi așteptă pe viitorii lor stăpâni să-i ia acasă!

De asemenea, harta celor peste 1000 de magnolii din capitală este disponibilă online. Dacă ești în cautarea unei plimbări de weekend îți recomand cartierul Cotroceni unde se află magnoliile albe Stellata sau aproape toate străzile dintre Splaiul Independenței și Șoseaua Panduri. Dar și toată zona de nord a capitalei, de la Piața Victoriei spre Dorobanți.

Brașov este orașul vedetă din acest weekend, mai exact Poiana Brașov care găzduiește a 2-a ediție a Festivalul Massif. Sâmbătă, 16 martie, festivalierii pot petrece alături de personajul misterios Claptone, duo-ul britanic de drum and bass Chase and Status și alături de unul dintre cei mai creativi saxofoniști, britanicul Mr. Woodnote, dar și cele mai cunoscute nume din muzica românească, Deliric x Silent Strike și Killa Fonic.

Duminică,se dă drumul la distracție de la ora 12:00, iar printre artiștii care vor încheia ultima zi de festival se numără cel mai apreciat DJ din insula Mykonos, Valeron și HIP-HOP Takeovers.

Citește și