Esteticianul acuzat de 10 paciente că le-ar fi făcut operații care le-au lăsat cu sechele pe viață a fost audiat miercuri de procurorii din Constanța.

Medicul este cercetat sub control judiciar pentru vătămare corporală din culpă, dar și pentru corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Vă reamintim, victimele cer despăgubiri de aproape două milioane de euro.

Medicul estetician este deja la a doua rundă de audieri. A dat explicații la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța ore întregi, iar audierile vor mai dura, spun surse apropiate anchetei, pentru că se discută despre cele 10 plângeri de malpraxis.

Se află la a doua rundă de audieri pentru că medicul a fost adus la parchet și marți seara, atunci a dat declarații aproape 4 ore, după care a fost lăsat să plece, însă anchetatorii au menținut măsura controlului judiciar.

Miercuri la amiază, a venit însoțit de avocata sa, cu mașina personală. I s-au adresat mai multe întrebări, dar nu a făcut niciun fel de declarații, nu a răspuns la întrebări nici el, nici avocata sa.

Zece femei operate de doctorul Hussein Shamieh au depus plângere, îl acuză de malpraxis și cer – în total – despăgubiri de aproape 2 milioane de euro. În plus, medicul este acuzat și de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului după ce ar fi întreținut relații sexuale cu soția sa în fața copilului.