De mai bine de 15 ore, forțe impresionante îl caută pe băiețelul de doar doi ani care a dispărut din comuna Tudora, județul Botoșani. Pe lângă polițiști și pompieri, și localnicii s-au strâns să-l găsească pe cel mic.

Sunt în total sute de oameni. Dar, deocamdată, nici urmă de el.

Puștiul, ai cărui părinți sunt plecați din țară, a dispărut de sub ochii bunicii, în timp ce se aflau într-o vizită.

Cei care pot oferi informații sunt rugați să sune imediat la 112.

Băiețelul în vârstă de doi ani a dispărut duminică, în jurul orei 15:00, din comuna Tudora, din Botoșani.

Era împreună cu bunica, în vizită la o cunoștință. Femeia l-a văzut ultima oară în apropierea casei. Nu se știe cum, cel mic a reușit să iasă pe poartă.

Peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri, dar și polițiști de la frontieră au fost mobilizați în zonă. Au adus câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone cu termoviziune. La un moment dat, băiatul a fost zărit în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui canton silvic.

Constantin Cocoreanu, primarul comunei Tudora: „A fost văzut în momentul în care trecea pe sub rampă de la cantonul silvic. După aceea, în zona aia s-au concentrat aproape toate căutările.”

În total, 500 de oameni au pornit pe urmele copilului.

Delia Neniscu, purtător de cuvânt, IPJ Botoșani: „Comunitatea s-a mobilizat și sunt foarte prezenți în zona și ajută forțele de ordine la căutări. În apropierea zonei în care a fost văzut ultima dată este o liziera, o pădure, sunt terenuri accidentate.”

Băiatul are păr șaten și ochi căprui. Când a fost văzut ultima oară, purta o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri și pantofi sport cu talpă luminoasă. Cei care pot oferi informații sunt rugați să sune la 112.