Teng a declarat că a estimat anterior că criptomoneda va încheia anul la aproximativ 80.000 de dolari.

El acum crede că va depăşi acest nivel „cu reducerea ofertei şi cererea care continuă să apară”.

Bitcoin se tranzacţionează în prezent la valoarea de 67.200 de dolari.

Bitcoin este gata să îşi continue raliul său record şi să depăşească 80.000 de dolari, deoarece investitorii instituţionali vor da mai mulţi bani în fondurile tranzacţionate la bursă, potrivit directorului executiv al Binance, Richard Teng.

Lansarea ETF-ului Bitcoin în SUA la începutul acestui an a atras investitori instituţionali şi noi fluxuri de fonduri, a declarat Teng la un eveniment organizat duminică la Bangkok, adăugând că „suntem abia la început”.

Teng a declarat că a estimat anterior că criptomoneda va încheia anul la aproximativ 80.000 de dolari, dar acum vede că va depăşi acest nivel „cu reducerea ofertei şi cererea care continuă să apară”. El a reiterat că prognoza a fost punctul său de vedere personal, adăugând că raliul nu va fi o „linie dreaptă” şi că suişurile şi coborâşurile sunt bune pentru piaţă.

Cea mai mare criptomonedă din lume a crescut cu 56% în acest an, atingând săptămâna trecută un maxim istoric de aproape 73.798 de dolari. Raliul a stârnit îngrijorări legate de o bulă în rândul unor investitori, declanşând un episod de volatilitate şi vânzări în ultimele sesiuni.

Bitcoin se tranzacţionează în prezent la valoarea de 67.200 de dolari.

Citește și