Desfășurare de forțe în Capitală și în Ilfov. Un bărbat de 60 de ani a sunat la 112 să anunțe că a fost oprit în trafic de 2 indivizi și înjunghiat.

Atacul a avut loc în comuna Cornet, iar agresorii au fugit până în București, unde autoturismul a fost interceptat pe Calea Rahovei.

Victima se afla în mașină cu soția sa. Voia să meargă la niște rude, în comuna Cornetu, dar când a ajuns la destinație a fost oprit de doi indivizi care l-au blocat cu mașina.

S-ar fi cunoscut între ei, cred polițiștii, care susțin că agresorul – pasager în mașina care l-a blocat – l-ar fi lovit pe bărbat cu un pumnal, apoi a fugit.

Victima a sunat la 112, iar mașina agresorilor a fost dată în urmărire de polițiștii din Ilfov. Cei doi au fost opriți inițial în Bragadiru, dar după ce agenții le-au verificat și înapoiat actele, aceștia au fugit.

Au fost prinși din nou pe Calea Rahovei după o urmărire la care au participat și polițiști din Capitală. În mașina lor au fost găsite mai multe arme albe, dar și tuburi de spray paralizant.

Agresorii – doi bărbați de 36 și 39 de ani – au fost reținuți pentru 24 de ore și plasați ulterior sub control judiciar, ceea ce înseamnă că sunt cercetați în libertate pentru loviri și violențe.