Google s-a angajat să nu conteste faptele în cadrul procedurilor de soluţionare, a precizat autoritatea de supraveghere, potrivit Reuters.

Societatea a propus, de asemenea, o serie de măsuri de remediere a anumitor deficienţe.

Amenda este legată de o dispută privind drepturile de autor în Franţa cu privire la conţinutul online, într-un caz declanşat de plângerile unora dintre cele mai mari organizaţii de presă din Franţa, inclusiv Agenţia France Presse (AFP).

ULTIMELE ȘTIRI

Trump își îndulcește discursul cu privire la NATO, după ce a afirmat că „Rusia poate face ce vrea”: „Dacă voi fi reales, SUA vor apăra NATO 100% dacă statele membre își îndeplinesc obiectivele de apărare”

Ziua Mondială a Sănătăţii Orale. 18% dintre români nu au fost la stomatolog în ultimii cinci ani

Amendă uriaşă pentru Google: 250 de milioane de euro. Motivul pentru care a fost aplicată sancţiunea

Halep, după ce a fost învinsă de Badosa la revenirea în circuit: Va fi întotdeauna ca o victorie

Vezi mai multe articole din categoria tehnologie

Disputa părea rezolvată în 2022, când gigantul tehnologic american a renunţat la apelul său împotriva unei amenzi iniţiale de 500 de milioane de euro emise la finalul unei investigaţii majore.

În declaraţia de miercuri, autoritatea de supraveghere a afirmat că Google a încălcat termenii a patru din cele şapte angajamente convenite în acordul de soluţionare, inclusiv desfăşurarea cu bună credinţă a negocierilor cu editorii şi furnizarea de informaţii transparente.

Google nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii.