Magazinul de echipamente sportive BITOLIA SPORT se va deschide publicului în Băneasa Shopping City, Galeria Feeria. Lansarea oficială a magazinului va avea loc în centrul comercial din Băneasa, pe 9 martie începând cu ora 12.00.

BITOLIA SPORT a pornit din pasiunea pentru sport şi cu obiectivul de a le oferi atat sportivilor, cât şi pasionaţilor de sport o gamă variată de îmbrăcăminte şi accesorii premium, fabricate în România.

BITOLIA SPORT, singurul producător autorizat de ACS FC Dinamo Bucureşti, pune la dispoziţie atât în magazinele fizice, cât şi în online, echipamentele necesare practicării sporturilor pentru profesionişti şi amatori. Pe lângă echipamentele destinate sportivilor de performanţă, BITOLIA SPORT oferă şi o gamă de produse sportive pentru cei care preferă acest stil vestimentar sau care sunt iubitori ai sportului. BITOLIA SPORT oferă clienţilor diferite categorii de produse de calitate superioară cu România, Dinamo, precum şi produse complementare BITOLIA SPORT: tricouri, treninguri, pantaloni, geci şi diferite accesorii, toate concepute pentru susţinerea echipei favorite.

Lansarea magazinului BITOLIA SPORT va avea loc pe data de 9 martie, ora 12.00, la Băneasa Shopping City – Galeria Feeria.

ULTIMELE ȘTIRI

Franța și Moldova au semnat acorduri bilaterale de apărare, pe fondul amenințărilor Rusiei. Maia Sandu: „Dacă agresorul nu este oprit, războiul va fi mai aproape de noi, de tine”

Ziua Internaţională a Femeii. Istoria zilei de 8 Martie în România şi în lume

Războiul din Ucraina, ziua 744. Marea Britanie alocă 416 milioane de dolari pentru 10.000 de drone în Ucraina / Întâlnire Zelenski-Erdogan în Turcia

Prognoza meteo pentru luna martie: Primăvara vine cu ploi abundente în întreaga ţară

Vezi mai multe articole din categoria economic