A.I.-ul este folosit de cluburi precum Chelsea și Burnley care folosesc aiScout.

A.I. a descoperit deja 135 de jucători talentați.

aiScout revoluționează industria căutării de talente cu ajutorul inteligenței artificiale.

Inteligența artificială revoluționează chiar și industria fotbalului. O aplicație mobilă care ajută cluburile să descopere tinere talente este deja folosită de două cluburi din Premier League.

aiScout este o aplicație mobilă creată de o companie din Londra. Oferă gratuit 75 de exerciții pentru fotbaliștii aspiranți, care își pot publica performanțele. A.I.-ul evaluează apoi aceste performanțe, oferind cluburilor posibilitatea de a filtra talentele pe baza scorurilor, vârstei, sexului și poziției pe teren.

Chelsea și Burnley sunt primele cluburi din Premier League care folosesc aiScout. Acestea își pot personaliza testele pentru a îndeplini nevoi specifice și pot folosi datele pentru a-și eficientiza timpul scouterilor, direcționându-i către jucătorii cu performanțe impresionante. aiScout are potențialul de a transforma industria fotbalului prin facilitarea accesului egal la oportunitățile de recrutare.

Peste 100.000 de jucători fac parte din baza de date, iar cu parteneriatele în creștere, inclusiv cu Major League Soccer, numărul de utilizatori este așteptat să crească exponențial. Utilizarea A.I. oferă o metodă complementară tradiționalelor, permițând o analiză mai amplă și rapidă a talentelor.

Citește și