Un adolescentMason Jones era un puști normal de 15 ani care locuia în Virginia de Vest, își petrecea timpul cu prietenii, se plimba cu bicicleta și se juca jocuri video până când viața lui a luat o întorsătură șocantă, conform Unilad.

Inițial, adolescent

A fost dus la spital, deoarece intrase în insuficiență respiratorie și a făcut septicemie.

În esență, septicemia este atunci când sistemul imunitar reacționează exagerat la o infecție

Mason a trebuit să fie transportat pe calea aerului la Spitalul Universității din Virginia din Charlotteville și a petrecut trei luni conectat la aparate. Medicii i-au dat doar 1% șanse de supraviețuire.

„La început nu a avut alte simptome în afară de cele ale anginei streptococice: durere în gât, febră, oboseală”, a declarat Charde pentru Daily Mail. „A fost pur și simplu un coșmar”.

Mason a fost diagnosticat cu sindromul de șoc toxic streptococic (STSS), cu fasceită necrozantă.

Fasceita necrozantă este o infecție

„Nu existau rezerve de sânge care să ajungă pentru mâini și picioare

Drept urmare, la 6 iunie 2023, medicii au fost nevoiți să îi amputeze lui Mason ambele mâini și aproximativ patru centimetri din fiecare braț.

Mai puțin de două săptămâni mai târziu, chiar înainte de a împlini 16 ani, lui Mason a trebuit să i se taie ambele picioare

În timp ce Mason încearcă să se readapteze la noua sa viață și caută în continuare îngrijiri suplimentare, familia sa a creat o pagină GoFundMe pentru a cere orice ajutor în călătoria sa spre recuperare.

Pagina oferă o descriere a modului în care s-a desfășurat incidentul și, până în prezent, a strâns puțin peste 40.000 de dolari din obiectivul său de 50.000 de dolari.