Miercuri avem tot vreme neobișnuit de caldă pentru final de februarie. Cele mai ridicate temperaturi de 20-21 de grade se vor atinge în vestul României.

Valori mai modeste, de 9-10 grade, sunt anunțate la malul mării. Amiaza ne-aduce înnorări, dar și perioade însorite și un vânt mai intens în sudul Banatului.

În Dobrogea și Bărăgan găsim vreme schimbătoare, ceață dimineață și condiții de burniță. Temperaturile mai ridicate decât marți, se opresc la 17 grade Celsius.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, miercuri se mai încălzește puțin. Se mai adună norii pe parcursul zilei, însă nu sunt anunțate ploi.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi destul de bună, chiar dacă mai sunt și ceva înnorări, iar temperaturile cresc cu 2-3 grade față de ziua trecută.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș vor fi înnorări dar și perioade cu soare. Temperaturile scad ușor, însă tot cald o să fie. După prânz se vor înregistra 18 grade.

În ținuturile vestice, găsim vreme bună și un vânt mai insistent în sudul Banatului. Temperaturile, mai ridicate decât în celelalte regiuni, ajung pe la 20-21 de grade.

În Transilvania, acum, dimineață, este foarte frig, mai ales în depresiuni, și este ceață în unele zone. Mai târziu, ceața se risipește, apare puțin și soarele, iar la amiază vor fi cel mult 17 grade.

În Oltenia, norii vin și trec, dar nu sunt anunțate precipitații. Se încălzește ușor și după prânz se vor înregistra 16 grade.

În ținuturile sudice găsim ceață dimineața. Mai târziu vor fi înnorări, scurte perioade cu soare, iar temperaturile cresc ușor față de ziua trecută.

În București, miercuri, rămânem cu vremea

Și la munte se adună norii, dar nu sunt anunțate precipitații. Se arată trecător soarele, așa că, în ansamblu, avem vreme bună și temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal. Vântul bate mai tare în Munții Banatului și ajunge la viteze de 50 KM/h.