Liderii PSDPNLȘtirea este în curs de actualizare!

Recent, președintele PSDPSDPNL

El a spus că așteaptă rezultatele alegerillor din 9 iunie și că, în 10 iunie, va fi luată o decizie pentru prezidențiale.

„Cred că este un moment corect şi bine ales ca cele două partide le au de gestionat şi Executivul şi deciziile din Parlamentul României. Să ştiţi, Guvernul şi Parlamentul nu se conduc cu filmări pe Facebook în timpul şedinţelor şi cu jigniri. O ţară şi o localitate nu o conduci cu scandaluri cu haos şi cu îmbrânceli. Se conduc cu totul şi totul altfel. Cred că în această perioadă, cele două partide, cu specialiştii pe care îi au pot creiona un proiect de ţară. Şi după ce vedem ce decid românii, cum este şi corect şi un respect faţă de votul românilor de ce nu, să ne strângem într-o coaliţie pe 10 iunie pentru a lua deciziile pentru perioada următoare”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai fost întrebat cât de dispus este PSDPNL

„Mă interesează foarte mult să văd decizia românilor la votul pe 9 iunie şi sunt ferm convins, ca şi acum, că venim în faţa dumneavoastră pe 10 iunie şi că spunem ce am decis. Cel mai important este ca până atunci cele două mari partide să aibă acel program de ţară pregătit să îl prezentăm românilor”, a precizat Marcel Ciolacu în urmă cu câteva zile.

Calendarul alegerilor din 2024

Alegeri parlamentare 2024:

Data stabilită de liderii din coaliție pentru alegerile parlamentare este 8 decembrie.

Alegerile europarlamentare și locale 2024:

Coaliția de guvernare a decis ca pe 9 iunie, când votăm europarlamentarii, să alegem și primarii și președinții de consilii județene.

Alegeri prezidențiale 2024:

Liderii PSDPNL