Scandal uriaș în fața unui bloc din Timișoara. Un bărbat care s-ar fi aflat sub influența drogurilor, spun surse din anchetă, i-a avariat mașina unui vecinOdată încătușat și dus în dubă, agresorul s-a dat cu capul de grilaj, așa că a fost dus în cele din urmă cu ambulanța la spital.

Scandalul a început în jurul orei 20, într-un cartier de la marginea oraşului. Individul în vârstă de 38 de ani a intrat în conflict cu un vecin

Victimă: „A început să devină recalcitrant, a început să alerge după mine și în momentul ăla am sunat la 112. M-a și lovit între timp. Eu eram deja în convorbire cu 112.”

Imediat la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.

vecinvecinadministrator

vecin

În cele din urmă, oamenii legii l-au încătușat şi l-au urcat în dubă.

Maria Mitroi, purtător de cuvânt IPJ Timiș: „În momentul în care a fost urcat în autospecială, pentru a fi condus la sediul poliției, s-ar fi lovit intenționat cu capul de sistemele din interiorul acesteia, provocânduși răni.”

O ambulanță l-a transportat la spital, iar medicii i-au făcut un computer – tomograf. Deocamdată, polițiștii nu au reușit să-l audieze. Surse din anchetă spun că agresorul s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.