horoscopVibrația zilei este 1 și o să ne bucurăm de un nou început. Toate bune, pe mâine.

O serie de rezolvări! Poate primiți și bani c- ați tot făcut demersuri în acest sens și o să faceți achiziții, o să vă plătiți dările că nu vă plac restanțele.

Se poate să primiți o recunoaștere publică pentru ce ați muncit în ultima vreme și poate fi vorba și despre o creștere salarială.

Se încearcă, o să vedeți, cooptarea voastră într-un proiect care să vă solicite toată priceperea că aveți multe de arătat lumii și o să lăsați o impresie bună în mediul în care veți lucra.

Vine cineva cu bune intenții de relație serioasă, și dacă sunteți în căutarea perechii de suflet o să faceți o încercare.

O să faceți tot posibilul să vă pliați pe cerințele colectivitatii ca să iasă un lucru de calitate fie că e treabă de serviciu, fie personală, ca să dați randament maxim.

Poate o să câștigați mai mulți bani, sau o poziție mai sus în ierarhia de la slujbă și o să câștigați alt statut – e anul vostru.

Ați putea pleca într-o minivacanță, sau să vă luați bilete pentru alta dată, c-or fi mai ieftine acum și o să alegeți o destinație exotica, de lux.

O veste bună de la cineva care vrea să petreceti mai mult timp împreună să se vadă dacă o să fiti un cuplu, sau nu rimati sufletește.

Se definitivează o situație scriptică și o să mergeți mai departe cu studiile, puteți pleca în străinatate, să munciți, să învățați, să va căsătoriți acolo, sau să vizitați, doar, niște locuri.

Se poate să mai luați diverse lucruri prin casă și să va încânte ideea că o să-i impresionați pe musafiri în weekend.

O să dați zor să terminați cât mai repede treburile de tot felul ca să ieșiți la plimbare, să vă vedeți cu prietenii că sunt niște lucruri de pus la punct, ori fi niște evenimente.

Vi se propune un job, sau o poziție care v-ar aduce mai mulți bani la bugetul familiei și se poate să fiți de acord.

O să stați la discuții cu șefii că n-or să fie de acord din prima să va acorde niște bonusuri, un salariu mărit, sau o primă. Trebuie insistat.

O ieșire în doi ar fi de folos ca să definiți poziția în cazul relației, ce responsabilități va revin ca să fie un echilibru în cuplu.

Se anunță noutăți la serviciu, poate vă duceți altundeva, e posibil să și plecați în alt oraș, cu muncă, dar se anunță bani.

Poate faceți un efort financiar să va înnoiți garderoba, să mai eliminați și spațiul pe acasă, că ar fi lucruri pe care nu le mai întrebuințați.

Poate reluați o indeletnicire de timp liber, un sport, un hobby care să va elibereze de stres și să va puneti creativitatea în miscare.

Se poate să vă duceți la vreo vizionare de locuințe și să vedeti dacă simtiti că e vreuna dintre ele casa în care veti trai.

O să vă alăturați unui grup ca să dati toată masura talentului vostru și să le fiti de ajutor unor oameni care nu se descurca singuri.

Poate aveți o petrecere în weekend și sunteți în pregătiri, ori fi vreo aniversare, o cununie religioasa.

O ieșire în lume v-ar pune în contact cu oameni care va pot deschide un alt traseu profesional și o sa va puteti reinventa.

Le-ați putea cere șefilor o mărire de salariu, sau alte compensații, să se gândească și ei la ceva care să va recompenze eforturile.

O să dați de oameni serviabili care să pună umărul la munca voastra și o sa fie un succes colectiv, cu reverberații și poate semnati un contract avantajos.

Poate mai aveti de recuperat bani și din alte surse și o să strângeți un capital ca să puteți pleca în weekend pe undeva.