Celebritățile pot plăti pentru o noapte de cazare și 50.000 de dolari pe noapte.

Celebritățile preferă călătoriile discrete cu privat jet, elicopter sau iaht.

Persoanele publice preferă destinații de lux inclusiv Bora Bora, Maldive, Monaco și Kyoto.

Milionarii preferă cazări la: Penthouse Suite at Faena sau Vila Muraka de la The Conrad.

Nu mai știi unde să mergi în vacanță? Inspiră-te din călătoriile celebrităților, care sunt adevărate odisee de lux, exclusiviste. Persoanele publice și oamenii bogați ai lumii străbat globul și transformă fiecare călătorie într-o experiență plină de glamour și confort de neuitat.

Lista e lungă. Maldive, Saint-Tropez, Dubai, Santorini, Bora Bora, Monaco, Kyoto și lista poate continua. Celebritățile explorează globul cu o eleganță aparte. De la călătoriile cu privat-jet, elicopter sau iaht, până la șederile în hoteluri de cinci stele și cinele în restaurante de top. Luxul are și un preț. De exemplu, sunt 3 hoteluri top în lume unde vezi numai celebrități. The Penthouse at Faena din Miami, Vila Muraka de la The Conrad, Maldive și The Royal Villa at The Grand Resort din Atena. Toate 3 hoteluri au un preț de 50.000 de dolari pe noapte.

Aceste hoteluri păstrează intimitatea clienților și nimeni nu va ști niciodată, cine este cazat la ei, mai ales presa. Au trasferuri direct de la aeroport, protocol special și se asigură că VIP-urile ajung rapid și discret la destinațiile lor. Sunt si agenții care le organizează vacanțe private, cu un avion privat, ca să poți experimenta fiecare destinație cu eleganță și confort desăvârșit. Dar în 2/3 ani destinațiile de lux se vor muta în spațiu. Așa cum promit domnii Bezos și Musk. Adică în stratosferă, pe Marte și chiar și pe Lună. Depinde câți bani scoți din buzunar.

Citește și