Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce, sâmbătă seară, a bătut doi bărbaţi, iar unul dintre aceştia a murit, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Agresiunea ar fi avut loc în urma unui conflict spontan izbucnit într-un bar de pe raza localităţii Bărăşti din comuna Boroaia, a transmis poliția.

„Din verificări s-a constatat că în data de 16 martie 2024, în jurul orei 19,00, un tânăr de 21 de ani şi cumnatul său s-au deplasat cu atelajele hipo la un bar de pe raza localităţii Bărăşti, comuna Boroaia, judeţul Suceava, unde au consumat băuturi alcoolice, având un conflict cu alţi doi bărbaţi, localnici, de 46 şi 52 de ani. În urma conflictului, tânărul de 21 de ani ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect contondent bărbaţilor de 46 şi 52 de ani, în urma cărora a survenit decesul bărbatului de 46 de ani şi vătămarea corporală a celui de 52 de ani”, au precizat, duminică, oficialii IPJ Suceava.

Tânărul de 21 de ani a fugit de la faţa locului, fiind depistat pe raza unei localităţi învecinate.

Cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând ca tânărul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tentativă de omor.