Un român a pus pe jar polițiștii din Spania, după ce s-a urcat beat la volanul unei mașini furate și nu avea nici permis de conducere. În timpul unei urmăriri pe străzile din Madrid, doi agenți au fost răniți.

Șoferul român, un tânăr în vârstă de 29 de ani, conducea o mașină furată în momentul în care a fost avertizat de polițiști să oprească pentru control, potrivit stiridiaspora.ro.

În autoturismul Seat Ibiza negru, care figura furat, se aflau patru persoane. Conform purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, incidentul a avut loc în Plaza de San Jaime, cartierul Santa Eugenia.

Românul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a accelerat, punându-l în pericol pe unul dintre ofițeri, care a trebuit să se ferească pentru a nu fi lovit cu mașina.

Pe parcursul urmăririi, șoferul a făcut o manevră periculoasă, lovind intenționat cu mașina o autospecială a poliției. Cu ajutorul mai multor patrule municipale, oamenii legii au reușit să înconjoare vehiculul și să îl oprească. Au aflat astfel că românul se afla sub influența băuturilor alcoolice, nu avea permis de conducere, iar mașina pe care o conducea era furată.

În autoturism se mai afla un bărbat, un ecuadorian de 26 de ani, care a fost și el reținut. Totodată, pe bancheta din spate se aflau două femei, care au declarat că se aflau în mașină împotriva voinței lor.