Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, Olt, care ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o fată în vârstă de 14 ani a fost reţinut de poliţişti pentru infracţiunea de viol.

Poliţiştii au fost sesizaţi în acest caz marţi, de către tatăl fetei, care a reclamat că minora ar fi fost violată.

„În fapt, la data de 12 martie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat din comuna Brastavăţu, judeţul Olt, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol. În urma activităţilor investigativ-operative efectuate de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 10 Vişina, s-a constatat faptul că, în seara zilei de 11 martie a.c., în jurul orei 20:00, minora ar fi întreţinut raporturi sexuale consimţite cu un tânăr de 33 de ani, din comuna Brastavăţu”, a precizat sursa citată.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar în urma probatoriului, marţi, bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost reţinut.

Faţă de bărbatul cercetat pentru viol, care a fost prezentat miercuri Judecătoriei Corabia, instanţa a dispus măsurii arestării preventive.

Cercetările au fost efectuate de poliţiştii de la Secţia Rurală Nr. 10 Vişina, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.