Un tânăr de 21 de ani din Suceava a fost arestat preventiv pentru crimă și tentativă de omor. Individul i-a lovit cu o rangă din fier pe doi bărbați cu care se certase în fața unui bar.

Crima s-a petrecut sâmbătă seara, în fața unui bar din comuna Boroaia, județul Suceava.

Tânărul de 21 de ani a venit împreună cu o rudă de aceeași vârstă la barul din sat. Au băut, spun martorii, apoi s-au luat la cearta cu doi clienti de pe terasa localului.

De la scandal, s-a ajuns la bataie, iar conflictul s-a mutat in strada. Individul de 21 de ani și celălalt tânăr au încercat sa fugă, dar au fost urmăriți de ceilalți doi bărbați, de 52 respectiv 43 de ani.

La un moment dat, cel de 21 de ani a luat o rangă din fier și i-a lovit cu sălbăticie pe ceilalți doi bărbati care il urmareau.

După ce victimele au căzut la pământ, tânărul și ruda lui au fugit de la locul faptei. Un localnic a găsit victimele într-un șanț și a sunat la 112.

Bărbatul de 43 de ani a fost găsit de medici decedat. Iar celălalt este grav rănit. Suspectul principal a fost găsit de polițiști și arestat preventiv pentru omor și tentativă de omor.