Anunţul a fost făcut luni, de către avocaţii săi, iar acest lucru poate conduce la riscul ca proprietăţile sale să fie confiscate.

În aceste condiţii, fostul preşedinte american şi actual candidat pentru alegerile prezidenţiale din acest an fie trebuie să plătească din buzunarul propriu, fie să depună o cauţiune pentru a evita confiscarea bunurilor de către stat, potrivit sursei citate.

ULTIMELE ȘTIRI

Nvidia lansează noul GPU „Blackwell” de ultimă generație. Cipul va revoluționa industriile de pretutindeni: „Poate transforma vorbirea în video 3D”

UE loveşte pentru prima dată sectorul agricol din Rusia. Vor fi impuse tarife la importurile de cereale pentru a-i calma pe fermierii din Europa de Est

Ion Cristoiu: Scriam în martie 2014: Un nou duşman de clasă al presei noastre zise şi libere: Rusia

Târziu: Ciolacu şi Ciucă încearcă să pună monopol pe ţară

Vezi mai multe articole din categoria externe

Cazul, intentat de procurorul general al statului New York, Letitia James, în septembrie 2022, este una dintre numeroasele probleme juridice cu care se confruntă Donald Trump. Acesta a negat că a comis vreo infracţiune şi a promis că va face apel la această hotărâre, care ameninţă imperiul imobiliar al familiei sale.

El trebuie să depună numerar sau o cauţiune în termen de 30 de zile de la intrarea oficială a ordinului la 23 februarie, sau statul ar urma să pună sechestru pe o parte din bunurile Organizaţiei Trump pentru a fi asigurată începerea plăţii către procurorul inculpat. Cele 30 de zile se încheie pe 25 martie.

Donald Trump nu este la prima sentinţă de acest fel. Potrivit Reuters, el a pledat nevinovat în patru cazuri penale care abordează modul în care a gestionat documentele guvernamentale după ce a părăsit funcţia în 2021 şi banii de tăcere plătiţi înainte de câştigarea alegerilor din 2016 unei vedete porno care a declarat că a avut o întâlnire sexuală cu el.