Cine-l sperie pe Nicușor Dan în noua cursă spre fotoliul de primar? La cum arată lucrurile acum, nu e coaliția PSD-PNL. Acum două săptămâni, la sondajul trecut, bucureștenii l-au adăugat din pix pe Piedone. Acum Piedone e trecut în chestionare și i-a luat fața lui Nicușor Dan.

Golden Gate de Romania si-a pierdut din nou stralucirea. Dupa ce i-a pus suruburile la loc in vara, CNAIR s-a prins acum ca pamantul de sub pod a luat-o la vale. Care e solutia? Chemam constructorul la inca o reparatie.

Regula pe care turistii o iubesc si care ii nelinisteste pe propietarii de cazari. Airbnb interzice camerele de supraveghere din cazari.

Detaliul care a făcut diferența și a dat câștig de cauză statului român în procesul cu Gabriel Resources în procesul Roșia Montană – canandienii or fi avut licență de exploatare, dar nu au respectat „licența socială”! Așa am scăpat și nu mai plătim daune de aproape 7 miliarde de dolari.

După Roșia Montană, te rog să nu roșești la subiectul ăsta: Baby, de ce atâta răceală între noi? În State, partenerii preferă să se încălzească cu tandrețuri, decât să dea drumul la calorifere. Ies mai ieftin așa!

Cine mai conduce avionul daca pilotii dorm? Asta se intreaba si investigatorii care i-au prins in al 9-lea cer…

Legea care interzice vânzarea către minori a ajuns pe masa lui Iohannis, care a promulgat-o. Cine încalcă legea poate primi amenzi de până la 30.000 de lei, sau chiar suspendarea activității până la 30 de zile.

Zicala „până la Dumnezeu te mănâncă sfinții” are un nou înțeles. Parlamentarii vor avea o capelă ortodoxă chiar în clădirea care-i găzduiește, spune președintele Camerei Deputaților. Capela va fi inaugurată și sfințită pe 25 matrie, de Buna Vestire.

Noile tarife și perioade de valabilitate pentru rovinietă au intrat în vigoare de ieri. La autoturisme, apar: rovinieta de o zi, care costă 12 lei și cea de 10 zile, de 16 lei.

Rovinieta de 30 de zile costă 26 de lei, cea de 60 de zile costă 42 de lei, iar cea pe un an, costă 139 de lei. Dispare rovinieta de 90 de zile.

Fostul ministru al Sportului, Eduárd Novák, și fiul său, Edmond, au câștigat medalia de aur la Cupa Bulgariei la ciclism în proba de urmărire pe echipe. Acum, fostul ministru se pregătește de Campionatul Mondial din Brazilia.

Simona Halep a plecat la Miami, unde va participa la primul turneu după un an şi jumătate. Ea a primit un wild card pentru Miami, turneu care va începe pe 17 martie. Halep nu a mai jucat din august 2022, când a fost eliminată în primul tur la US Open.

Agenţiile de presă au retras prima fotografie oficială a prinţesei de Wales de după operaţie. Cei de la Reuters spun că imaginea publicată de Palatul Kensington ar fi fost modificată. Prinţesa de Wales şi-a cerut scuze „pentru orice confuzie” creată de fotografie.

10% dintre turişti au ales apartamentele şi camerele de tip Airbnb, arată datele INS. Adică, din 13 milioane de turişti, 1,3 milioane au ales acest tip de cazare.

Vor să rupă gura târgului. După ce PPE a colorat Romexpo în albastru, acum se schimbă culoarea. Trecem pe verde, pentru că are loc cel mai mare târg de energii regenerabile şi protecţia mediului din România.

Legenda Meșterului Manole revine în actualitate. După ce i-au căzut șuruburile și i s-a vălurit asfaltul, celebrul pod de la Brăila are o nouă problemă. S-a tasat pământul la rampa de acces spre viaductul care duce spre pod.

Airbnb anunță că interzice utilizarea camerelor de securitate interioare în locațiile din întreaga lume. Până acum, camerele puteau fi folosite în zonele comune, atâta timp cât amplasarea camerelor era anunțată de proprietar.

România Educată ține pumnii strânși. Un elev de clasa a VIII-a de la o școală din Târgu Mureş a făcut scandal în timpul unei ore şi a făcut gesturi obscene către profesor.