Sorin Grindeanu este de părere că PSD-ul și PNL-ul trebuie să aibă candidaţi comuni la alegerile pentru Primăria Capitalei

România va ave o fabrică de pulberi de muniţie, construită de o companie germană, cu o investiţie de 47 de milioane de euro la Făgăraş. banii vin de la CE.

Investitorii români au câştigat anul trecut 170 de milioane de dolari din criptomonede – arată o analiză realizată de Chain-alysis.

Îți alegi job-ul la ITandC. Ediția cu numărul 17 te așteaptă astăzi și mâine cu peste 60 de companii din domeniul tehnologiei și ingineriei. Unde? La Palatul Parlamentului.

H6. Simona Halep face parte din echipa României care va înfrunta în aprilie Ucraina, în calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup. Lotul a fost format de fostul tenismen Horia Tecău.

15.000 de pași pe săptămână ți-ar prelungi viața cu până la trei ani – spun cercetătorii de la Vitality și London School of Economic.

Inginerii NASA au primit un semnal de la sonda Voyager-1 aflată în spațiul interstelar, după 4 luni în care au pierdut legătura din cauza unei probleme de comunicație.

Intel își bate propriul record si lansează cel mai puternic procesor din lume – de 6 GHz. Cu un astfel de arsenal Intel promite că performanța jocului este cu 15% mai mare.

Te joci pe calculatori mai mult de 3 ore pe zi? Poți dezvolta dureri fizice din cauza poziției, conform oamenilor de ştiinţă din Australia. La nivel mondial, există 3 miliarde de gameri.

Care este cea mai cool stradă din lume? High Street, Melbourne din Australia – conform unui top realizat de revista Time Out.