PNL și PSD se reunesc la această oră în ședința coaliției pentru a decide candidatul sau candidații pentru Primăria Capitalei. Ultimul nume vehiculat ca opțiune comună este Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar.

14 țări UE, printre care și România, cer Băncii Europene de Investiții să finanțeze industria de apărare, astfel încât, până în 2030, 50% dintre echipamentele militare” comandate de statele membre să fie furnizate de industria europeană.

Înalta Curte amână pentru mâine decizia cu privire la apelul alianței Dreapta Unită. Judecătorii trebuie să decidă dacă PMP, USR și Forța Dreptei pot candida împreună.

Iar de mâine scoți din nou hainele de iarnă. Vom avea din nou frig și ploi în mare parte din țară, iar în unele zone vor fi grade cu minus

După ce a câștigat un nou mandat de președinte al Rusiei, Vladimir Putin a avertizat Occidentul că un conflict direct între Rusia şi NATO ar însemna că planeta se află la un pas de cel de-al treilea război mondial.

Kim Jong Un şi-a ales fiica să-i succeadă la putere, anunţă Seulul, după mai multe speculații pe acest subiect.

Marea Britanie lucrează la un dispozitiv care poate fi introdus în interiorul unui sutien, pentru a putea monitoriza dacă o tumoare de cancer de sân crește.

Rio de Janeiro a înregistrat în acest weekend o temperatură record de 62,3°C.

Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami Open. În primul meci după revenirea în circuit, Simona o va înfrunta mâine pe iberica Paula Badosa.

‘Kung Fu Panda 4’ se menține pe primul loc în box office-ul american și depășește 175 de milioane de dolari în întreaga lume.

România este, pentru a doua lună consecutiv, ţara cu cea mai ridicată inflaţie din Uniunea Europeană, arată datele Eurostat

După ce a câștigat un nou mandat de președinte al Rusiei, Vladimir Putin a avertizat Occidentul că un conflict direct între Rusia şi NATO ar însemna că planeta se află la un pas de cel de-al treilea război mondial.

Viagra poată să prevină sau să inverseze declinul cognitiv în cazul bolii Alzheimer. Rezultatele au fost posibile cu ajutorul inteligenței artificiale.

Ministrul Aviației și Tehnologiei din UK, Anthony Browne, spune că primele taxiuri zburătoare vor apărea în Marea Britanie în 2026.

Președintele francez va permite sportivilor ruși să concureze la JO. Totodată Macron va solicita o încetare a focului în Ucraina pe parcursul competiției.

Kate Middleton a fost văzută pentru prima dată pe străzile din Windsor, după scandalul cu poza editată postată pe 8 martie.

Nicki Minaj vine pentru prima oară în România. Artista va concerta în cadrul SAGA Festival 2024 lîn perioada 5-7 iulie.