PSD și PNL stabilesc candidatul comun care va deschide lista coaliției la alegerile europarlamentare. Este vorba de Ramona Chiriac, reprezentanta Comisiei Europene în România.

Ministrul Educației, Ligia Deca, spune că școlile din România vor lua măsuri de informare și de combatere a consumului și traficului de droguri. Cifrele au crescut în ultima perioadă.

Dacă ai mașină electrică, să știi că acum ai hartă cu stațiile de încărcare, declară Sebastian Burduja.

Mae emite o atenționare de călătorie, Dacă ai planificat azi și mâine o călătorie cu operatori Lufthansa, îți spun că aceștia au intrat în grevă. Peste 100.000 pasageri vor fi afectați.

Planul lui Trump de a pune capăt războiului din Ucraina este de a întrerupe total finanțarea, spune cel mai apropiat aliat al lui Putin în UE.

Samsung lansează două modele noi. Galaxy A35 de la 379 de euro și Galaxy A55 va costa de la 479 de euro.

Trei scriitori, printre care și Brian Keene, dau Nvidia în judecată pentru că antrenează inteligența artificială cu mai mult de 195 de mii cărți.

Surpriză în lumea tenisului. Novak Djokovic părăsește turul 3 de la Indian Wells după ce a fost învins de Luca Nardi, un tânăr debutant de 20 de ani cu 6-4, 3-6, 6-3.

Vrei să ai cea mai rapidă mașină electrică din lume? PorcheTaycan Turbo GT a câștigat titlul, ajunge la 120 Km pe oră în doar 10 secunde.

Nu știi la ce film să te uiți azi? Apar critici pozitive asupra filmul animat Kung Fu Panda 4 care se pare că le-a întrecut pe celelate 3 ale francizei.

Iohannis a spus că nu își va scurta mandatul de președinte în cazul în care va ocupa funcția de secretar general NATO.

Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au primit 2 mandate europene de arestare, emise de Marea Britanie. Ar fi cercetați acolo pentru infracțiuni sexuale.

Germania şi Franţa o sprijină pe Kristalina Georgieva pentru un al doilea mandat la conducerea FMI.

Trump promite să elibereze din închisoare persoanele condamnate pentru participarea la asaltul asupra Capitoliului.

Bitcoin atinge un nou record și ajunge la peste 72.000 de dolari.

Nu ști cum va arăta viitorul în tehnologie? AI va fi implementat peste tot în viața ta. Va fi asistentul tău personal, consilierul în carieră, terapeutul tău, contabilul și chiar avocat.

Elon Musk anunță că chatbot-ul Grok devine open-source din această săptămână.

Audienţa galei Premiilor Oscar a crescut uşor la 19,5 milioane de telespectatori la ediția de anul acesta.