Subiectul Schengen e pe masa Congresului PPE. Europarlamentarul Siegfried Mureșan spune că manifestul prin care se cere aderarea României la Schengen a fost adoptat în unaminitate, însă un oficial al partidului OVP spunecă delegația austriacă s-a abținut la vot.

Maia Sandu, propune organizarea, în aceeaşi zi cu alegerile prezidenţiale din noiembrie, a unui referendum pe tema aderării europene a Moldovei.

Astăzi elevii de clasa a XII-a susțin proba la limba maternă din cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2024, rezultatele vor fi afișate pe 15 martie.

Poluarea ucide peste 1 milion de persoane la nivel mondial. Cum putem lupta împotriv ei.? Afli la Știrile.

Microplasticele sunt găsite acum peste tot în organismul nostru, de la organele majore ale corpului uman, inclusiv în placenta și în fluxul sanguin al oamenilor arată un studiu Universitatea Campania din Napoli

Elon Musk a declarat miercuri că nu va dona bani pentru campaniile electorale ale lui Biden sau Trump.

Cea mai veche galaxie „moartă” detectată de Webb ar putea determina astronomii să-și revizuiască înțelegerea despre universul timpuriu.

Jucătorul de 37 de ani Rafael Nadal care a jucat doar şapte meciuri în ultimele 15 luni anunță că nu se simte pregătit pentru Indian Wells.

Februarie 2024 este a 9-a lună consecutivă care depăşeşte un record lunar de căldură la nivel global, cu 1,77°C peste temperatura medie din perioada 1850-1900.

Forbes dezvăluie lista câștigurilor actorilor de la Holywood pe anul 2023. În topul încasărilor se află Adam Sandler cu 73 mil.$, Margot Robbie cu 59 mil $ și Tom Cruise cu 45 mil. $