Presa internațională nu-l vede pe Klaus Iohannis lider la NATO. Deja marile puteri europene îl susțin pe Mark Rutte, care ar știi ce să facă dacă Trump iese președinte – conform Politico.

Premierul României, Marcel Ciolacu anunță că România va adera la Organizația Cooperare și Dezvoltare Economică în 2026. Aderarea ar aduce o imagine mai bună în ochii investitorilor străini.

Taximetriştii continuă astăzi protestele în Piaţa Constituţiei. Aproape 4.000 de mașini participă. Ei cer guvernului o lege pentru ridesharing.

Ai grijă unde călătoreși în țară. ANM emite avertizări cod galben de ceață, în special în nordul țării. În unele locuri, vizibilitatea scade sub 50 de metri.

Joe Biden şi Donald Trump obţin nominalizările din partea partidelor lor şi se îndreaptă spre prima revanşă a alegerilor prezidenţiale americane din ultimii aproape 70 de ani.

Putin amenință Occidentul cu un război nuclear. „Suntem pregătiți. Armele există pentru a le folosi. Avem propriile noastre principii dar nu ne grăbim spre un război nuclear”, spune Putin.

Programul Effect Creator Reward al platformei TikTok, ajunge într-un final în România. De astăzi creatorii de conţinut pot câştiga bani de pe urma efectelor de AR create.

FC Barcelona s-a calificat în sferturile UEFA Champions League după 3-1 cu Napoli. În celălalt meci al serii, Arsenal a avut nevoie de penalty-uri să treacă de FC Porto.

Serialul original „Becoming Karl Lagerfeld” va avea premiera pe 7 iunie. Unde îl vei vedea? Pe disney+ la nivel internațional și Hulu în Statele Unite.

Beyonce anunță un nou album. Se va numi Cowboy Carter și va fi lansat pe 29 martie. Este al doilea act din proiectul Renaissance.