Românii ale căror atribuții la serviciu sunt repetitive și pot fi înlocuite de roboți și de Inteligența Artificială trebuie să se pregătească pentru alte locuri de muncă, spune ministrul Economiei, Ștefan-Radu Oprea.

Simona Halep face parte din echipa României care va înfrunta în aprilie Ucraina, în calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup.

Gruparea pro-rusă de hackeri NoName75 a atacat, aseară, site-urile și serviciile băncilor din România. BCR, Banca Transilvania și Alpha Bank au avut probleme de funcționare.

Îți alegi job-ul la ITandC. Ediția cu numărul 17 te așteaptă astăzi și mâine cu peste 60 de companii din domeniul tehnologiei și ingineriei. Unde? La Palatul Parlamentului.

Comisia Europeană alocă 500 de milioane euro pentru a intensifica producţia de muniţii, dintr-un total de 2 miliarde euro pentru consolidarea industriei de apărare a UE. Unul dintre cele 31 de proiecte vizate include şi România.

În urma discuției de la Berlin, Germania și Franța vor cumpăra arme pe piața internațională în beneficiul Ucrainei – ca semn al unității.

20 de țări au denunțat oficial așa-zisele „alegeri” prezidențiale din Rusia. Din partea României semnează Titus Corlățean, Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului.

Te joci pe calculatori mai mult de 3 ore pe zi? Poți dezvolta dureri fizice din cauza staturii, conform oamenilor de ştiinţă din Australia. La nivel mondial, există 3 miliarde de gameri.

În schimb, poți ieși la o plimbare.15.000 de pași pe săptămână ți-ar prelungi viața cu până la trei ani – spun cercetătorii de la Vitality și London School of Economic.

Care este cea mai cool stradă din lume? High Street, Melbourne, Australia – conform topului realizat de revista Time Out.