„Blocul Naţional Sindical desfăşoară în aceste momente o acţiune de pichetare a Congresului PPE, în faţa Complexului Expoziţional Romexpo pentru a atrage atenţia liderilor politici europeni despre practicile antisindicale din ultima perioadă ale directorului general al Companiei Naţionale Poşta Română. Protestul are loc ca urmare a ultimelor actiuni ale directorului general Valentin Stefan şi faţă de atitudinea sa ostilă”, potrivit unui comunicat de presă..

Sindicaliştii afirmă că managerul Poştei Române „violează drepturi fundamentale de muncă ale salariaţilor”.

ULTIMELE ȘTIRI

După victoria de Super Tuesday, Donald Trump îl provoacă pe Joe Biden la dezbateri: „oricând, oriunde”

Ciolacu, la întâlnirea cu omologul grec: România şi Grecia au o legătură specială şi pot juca un rol cheie la nivel regional

ITIA a fost instruită să îi compenseze Simonei Halep cheltuielile de judecată

O mină marină ar fi fost descoperită în Marea Neagră în zona Costineşti. Autorităţile intervin de urgenţă

Vezi mai multe articole din categoria social

„Acesta încalcă drepturile fundamentale ale muncii şi ale lucrătorilor! În prezent, Valentin Ştefan reprezintă o pată pe obrazul PNL. Ca organizaţie sindicală, nu vom tolera practici antisindicale în Poşta Română. Este nevoie de justiţie socială pentru lucrătorii poştali”, transmite BNS.

Astfel de acţiuni de pichetare ale BNS vor avea loc joi şi la sediul Partidului Naţional Liberal, precum şi la sediul C.N. Poşta Română.