Simona Halep a revenit oficial pe teren cu o înfrângere după o absență de aproape 19 luni.

Jucătoarea româncă a pierdut la Miami în fața americancei Paula Badosa, locul 80 în clasamentul WTA.

Paula Badosa ar urma să joace în turul următor cu Aryna Sabalenka, numărul 2 WTA.

Simona Halep este din nou în prim-planul competițiilor WTA. Românca a pierdut marți în fața Paulei Badosa după trei seturi la Miami (6-1, 4-6, 3-6). Românca a arătat în multe momente că are ce să arate pe teren reluând drumul spre primele locuri ale clasamentului WTA.

Simona a intrat pe teren încrezătoare, zâmbind spre fanii din tribune.

După un prim game cedat fără să câștige niciun punct, Halep și-a revenit și și-a adjudecat primul set cu 6-1. Jucătoarea din România a solicitat un timeout medical în setul al doilea după ce a simțit dureri la umărul drept.

Înainte de meci, Simona Halep a publicat pe contul său de instagram un citat din Steve Jobs: ”ai curajul să-ți urmezi inima și intuiția. Ele deja știu cumva ceea ce chiar îți dorești să ajungi. Tot restul e în planul secund”.

Simona este la Miami doar cu Joao Monteiro, un sparring partner portughez, şi de un fizioterapeut român. Dar la antrenamentul de dinaintea meciului cu Badosa (80 WTA) a avut parte şi de ajutorul fostului ei antrenor, Darren Cahill.

Australianul lucrează acum cu italianul Jannik Sinner, campionul de la Australian Open, şi a profitat de timpul liber pe care-l are înainte de startul meciurilor de pe tabloul masculin şi a asistat la sesiunea de antrenament a Simonei Halep, cei doi fiind fotografiaţi împreună.

Citește și