La școala din sectorul 1, unde un copil ar fi fost agresat sexual de două ori de colegi, are loc chiar acum o ședință de urgență. Participă oficiali ai Primăriei sectorului 1, părinți și reprezentanți de la DGASPC.

Oamenii sunt suparăți după ce au aflat că paza în școli ar fi fost redusă, la cererea Primăriei.

După ce, de dimineață, părinții s-au întâlnit la Primăria Sectorului 1 cu edilul Clotilde Armand ca să discute despre siguranța în Școala „Nicolae Titulescu”, în urmă cu o oră, aici a fost convocată o ședință de urgență la care participă viceprimarul de sector, șefa DGASPC Sector 1, dar și șefa Biroului de Autoritate Tutelară din acest sector. Se discută despre suplimentarea numărului paznicilor de aici pentru că, în timpul în care s-au întâmplat cele două abuzuri, ar fi lucrat la această școală un singur paznic, deși această instituție are cel puțin trei intrări.

A fost suplimentat numărul de paznici la doi, după ce au ieșit la iveală toate informațiile din ultima săptămână, dar acum părinții vor să existe aici câte trei paznici, practic un paznic pentru fiecare intrare în școală, intrarea elevilor, a profesorilor și intrarea în curtea școlii. Ei sunt revoltați după ce au aflat că în timpul mandatului actualului primar a fost redusă paza în școlile din Sectorul 1, la această școală fiind un și vorba despre un singur paznic. De asemenea, și premierul a cerut urgentarea acestor investigații și tragerea la răspundere a tuturor vinovaților.