Bild: Trupele Rusiei folosesc războiul din Ucraina pentru a-și adapta propriile tactici militare pentru un război împotriva NATO

Alianța Dreapta Unită a fost respinsă de către BEC

Betty Darabont: „Vinul spumant este întotdeauna o alegere bună”. Ce vin românesc de lux bei în 2024?

La Moscova și în regiunile cu ora Moscovei la ora 20:00, secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia s-au închis și a început numărarea voturilor. În capitală, alegătorii puteau vota și folosind sistemul de vot electronic la distanță (DEV).

Putin ar fi obținut 87,86 % din voturi, conform rezultatelor votului online de la Moscova. Putin este în frunte pe baza rezultatelor procesării a 100% din protocoale.

Putin câștigă alegerile prezidențiale din regiunea Herson cu 88,12% din voturi după procesarea a 100% din buletine. Putin este lider în regiunea Belgorod cu 96,45% din voturi.

Putin a obtinut 93,27% din voturi dupa procesarea primelor 1,11% din protocoale la alegerile prezidentiale rusesti din Crimeea, potrivit Comisiei Electorale Centrale.

El obține 88,12% din voturi după ce a procesat 100% din protocoalele la alegerile prezidențiale ale Federației Ruse din regiunea Herson.

Putin câștigă 92,95% din voturi după procesarea a 90,26% din protocoalele la alegerile prezidențiale ale Federației Ruse din regiunea Zaporojie.

Citește și