„Prioritatea PSD şi PNL Bucureşti este scoaterea oraşului din impasul în care a fost dus chiar de primarul general. Astăzi (marţi – n.r.) a avut loc prima şedinţa comună PSD Bucureşti şi PNL Bucureşti în care s-a stabilit colaborarea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti. Adoptarea bugetului Capitalei şi deblocarea proiectelor primăriilor de sector, proiecte ţinute la sertar de primarul general Nicuşor Dan din răzbunare politică, sunt o necesitate pentru bucureşteni”, potrivit unui comunicat de presă.

ULTIMELE ȘTIRI

Dreapta Unită va fi pe buletinele de vot pe 9 iunie. Înalta Curte de Casație și Justiție a validat alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei

Doi membri ai Statului Islamic au fost arestaţi după ce plănuiau un atac asupra parlamentului suedez

„Probabilitate ridicată” ca 2024 să fie cel mai călduros an din istorie: ONU

PSD-PNL: Capitala trebuie să aibă un buget pentru bucureşteni şi nu un buget al ambiţiilor personale

Vezi mai multe articole din categoria politic

Astfel, potrivit sursei citate, liderii celor două organizaţii municipale, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, prin consilierii generali ai ambelor formaţiuni politice, au decis convocarea unei şedinţe extraordinare de îndată a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, vineri 22 martie, ora 10:00.

PSD Bucureşti şi PNL Bucureşti vor depune amendamente comune la proiectul de buget propus de primarul general Nicuşor Dan.

Amendamentele vizează alocarea suplimentară a sumei de 200 milioane de lei pentru subvenţia la termoficare, respectiv 200 de milioane de lei în pentru subvenţia la transportul public, precum şi alocarea sumelor necesare pentru plata parţială a restanţelor la sprijinul pentru persoanele adulte cu dizabilităţi, 25 de milioane de lei pentru proiectul Banca de alimente, 25 de milioane de lei pentru deblocarea blocului social din Prelungirea Ghencea şi sumele necesare pentru deblocarea proiectului Penetraţie Ciurel – Autostrada A1.

„PSD Bucureşti şi PNL Bucureşti îşi dau mâna pentru a salva Capitala de falşii salvatori. Oraşul în care trăim, muncim şi ne creştem cu toţii copiii a suferit suficient în aceşti ultimi ani! Nu mai vrem mizerie, proiecte blocate din ambiţii personale, ci un proiect comun pentru o Capitală a viitorului”, se menţionează în comunicatul semnat de Gabriela Firea şi Sebastian Burduja.