„Discuţiile se vor concentra pe dezvoltarea relaţiei bilaterale dintre România şi Muntenegru şi pe cooperarea sectorială, în multiple domenii de interes comun, precum creşterea schimburilor comerciale, interconectivitate, securitate cibernetică, afaceri interne şi justiţie, protecţie civilă, educaţie şi cercetare”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, cu acest prilej, preşedintele Klaus Iohannis „va reconfirma poziţia fermă a României pentru continuarea procesului de integrare europeană a statelor din Balcanii de Vest, subliniind sprijinul constant al ţării noastre pentru parcursul european al Muntenegrului”.

ULTIMELE ȘTIRI

Biden îl acuză pe Netanyahu că „rănește Israelul”. În același timp, președintele SUA nu va limita acțiunile cabinetului israelian împotriva Hamas

Adrian Sârbu: Democraţia a deraiat. Găştile de partid promovează impostura şi prăduiesc banii de la buget. Principiile de guvernanţă sunt sfidate. Şi interesul tău, ca votant şi plătitor de taxe

MAE: Cod portocaliu de ploi şi inundaţii în sudul Franţei. Atenţionare de călătorie

Poliţiştii locali protestează în faţa Ministerului Dezvoltării

Vezi mai multe articole din categoria politic

„Cei doi şefi de stat vor discuta şi despre situaţia regională de securitate, în contextul în care România şi Muntenegru au o cooperare foarte bună în domeniul Apărării, atât la nivel bilateral, precum şi în cadrul NATO”, se menţionează în finalul comunicatului.