Problemele de sănătate afectează pe toată lumea, nu doar pe adulți. În special copiii sunt predispuși să dezvolte diverse afecțiuni și asta din cauza faptului că imunitatea lor nu este suficient dezvoltată.

De exemplu, alergiile alimentare sunt destul de des întâlnite în rândul copiilor și acest lucru necesită multe schimbări în stilul de viață, inclusiv pe plan alimentar. Pentru a asigura revenirea la un echilibru și la un stil de viață normal, părinții pot recurge și la o carte scrisă special pentru a găsi remedii. Detalii, în rândurile ce urmează.

Alergiile alimentare – ce sunt ele, de fapt?

Alimentația este un proces natural prin care corpul primește substanțele necesare pentru creștere și dezvoltare. Cu atât mai mult acest proces este esențial în cazul bebelușilor și copiilor, mai ales în primii ani de viață. Atunci când, din diverse motive, apar alergii alimentare la copii, părinții sunt interesați care pot fi remediile necesare pentru a contracara efectele mai puțin plăcute ale alergiilor. Nu doar cele de sezon, dar cele pe termen lung sunt dificil de monitorizat și ținut sub control.

În acest context, cartea VindecaDAI a fost scrisă de către o echipă, un medic pediatru și un tehnician nutriționist, care au trecut printr-o experiență asemănătoare. Astfel, în această carte foarte bine documentată, părinții care se confruntă cu alergii sau intoleranțe ale copiilor, primesc remedii și soluții. În carte sunt dezvoltate peste 50 de subiecte pe tema dermatitei atopice, alergiilor, eczemelor și intoleranțelor alimentare.

Remedii salvatoare pentru copii, dar și pentru adulți

Cu ajutorul experienței dobândite de-a lungul timpului, dar și cu propriul copil, autorii care au scris cartea o recomandă deopotrivă adulților și copiilor. De asemenea, ea poate fi consultată și de către medicii de specialitate sau de familie care se confruntă zilnic cu acest gen de afecțiuni printre pacienții lor.

Aceștia, fie ei alergologi sau dermatologi, pot extrage învățăminte prețioase în urma lecturii. În felul acesta vor putea prescrie un protocol nutrițional care va corecta, în timp, deficiențele ortomoleculare.

Adulții pot și ei beneficia de soluțiile și remediile naturale expuse în carte care pot fi combinate cu protocolul medicului specialist. Prin respectarea adoptării unor principii naturopate, organismul se reechilibrează energetic și este mai puțin expus alergiilor sau afecțiunilor cronice. Imunitatea crește, iar sensibilitățile temporare la diverși factori se atenuează.

Cartea Vindecă DAI, o alegere perfectă pentru sănătate

Printre multitudinea de subiecte analizate în carte se numără și cauzele care stau la originea declanșării dermatitei atopice, alergiilor sau a intoleranței alimentare. De asemenea, sunt menționate o serie de cercetări care confirmă eficiența remediilor propuse. Sunt indicate o serie de analize pentru depistarea DAI, dar și suplimentele naturopate care pot opri dezvoltarea infecțiilor în organism.

Se indică protocoale pentru eliminarea metalelor grele din organism și tratamente igieno-dietetice care se mulează pe afecțiunile DAI.

Cartea este o alegere potrivită pentru toți adulții interesați de sănătate și poate fi comandată cu ajutorul formularului de pe pagina oficială vindecadai.ro sau telefonic.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod

independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.